ONLINE MARKETING 
KIS- ÉS MIKRO-VÁLLALKOZÁSOKNAK

Online marketing Neked is

Ebook


Facebook alapozó vállalkozóknak (ebook)

Ha mikrovállalkozást indítasz, a kezdetekkor valószínűleg még nem szívesen költesz külső szakemberekre, hiszen nehezen megjósolható, hogy vajon a munkájára szánt összeg megtérül-e neked. Ezért előfordulhat, hogy úgy döntesz, saját magad kezded el menedzselni például a céges Facebook oldaladat is.

A 20 oldalas Facebook alapozó vállalkozóknak ebook segít abban, hogy megértsd a Facebook működését. Megtudhatod belőle, hogyan hozz létre Facebook oldalt vállalkozásodnak, milyen egy jó Facebook poszt vagy hirdetés, témaötleket kapsz arra az esetre, ha elfogyna az ihleted, és tippeket nyereményjátékok indításához.

Az ebook akkora betűmérettel íródott, hogy tableten és okostelefonon is kényelmesen olvasható, így bármikor, bárhol segítségül hívhatod.


Neked szól a Facebook alapozó vállalkozóknak ebook, ha…

– még nem kezeltél céges Facebook oldalt
– nem tudod miért nem jönnek “rajongók” az oldaladra
– szeretnéd tudni, milyen egy jó Facebook poszt vagy hirdetés
– kifogytál a posztötletekből
– szeretnél szabályosan nyereményjátékokat indítani
– meg szeretnéd érteni a Facebook működését

Nálam az 1 hónapos Facebook mini csomag ára 12.000 Ft, ami például minden másnapi posztolást tartalmaz, de máshol ez az ár akár a többszöröse is lehet. Tudom, hogy ez egy mikrovállalkozás indulásakor még nagy kiadásnak tűnhet. Ezért a Facebook alapozó vállalkozóknak ebook bevezető ára most 4990 Ft helyett csak 1990 Ft, ami töredéke az 1 havi mini csomag árának, viszont elegendő tudást ad neked ahhoz, hogy saját magad kezelhesd a Facebook oldaladat, amíg nem szeretnéd online marketing szakemberre bízni a munkát. 

Az ebook-ot az alábbi megrendelés űrlap segítségével tudod megrendelni. A visszaigazoló e-mailben elektronikus számlát kapsz, melyet átutalással tudsz kiegyenlíteni. Az összeg beérkezését követően 1-2 munkanapon belül emailben kapod meg az ebook-ot. A megadott adataidat kizárólag a számla kitöltéséhez használom fel.

Megrendelés

Facebook alapozó vállalkozóknak (ebook2018) 1 990 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

A megrendelem gombra való kattintással tudomásul veszed fizetési kötelezettségedet, valamint elfogadod az ÁSZF-be és az Adatkezelési tájékoztatóba foglaltakat.