ONLINE MARKETING 
KIS- ÉS MIKRO-VÁLLALKOZÁSOKNAK

Online marketing Neked is

Így dolgozom


1. lépés – Árajánlat küldése

Írásban történő megkeresésedben részletes feladatismertetőt várok Tőled, amire aztán árajánlatot küldök.

Miért emailben és miért nem telefonon?

Mert az email visszakövethető és költséghatékony. Szükség esetén bármikor visszaolvasható, hogy mi az, amit megbeszéltünk. Szolgáltatásaimat így tudom alacsony áron, magas színvonalon biztosítani a számodra.
Mert írásos szövegből könnyebben, pontosabb szerződést tudok készíteni.
– Mert egyéni vállalkozóként, egyedül dolgozom. Amikor folyamatban van egy munka, például szövegírás, kellemetlen, ha közben csörög a telefon.
– Mert munkaidőm kötetlen. Nem ülök bent egy irodában reggel 9-től délután 6-ig, így a telefonhívást sem tudom mindig fogadni.
– Mert az online kommunikáció tapasztalataim alapján remekül működik. 


2. lépés – Megbízási szerződés készítése

Ha elfogadtad az árajánlatomat, akkor elkészítem a megbízási szerződést, amely szükség esetén közös megegyezés szerint az aláírás előtt még módosítható.

A megbízási szerződés a közös munka alapköve, az alapján dolgozunk együtt, így tartalmazza a pontos feladatleírást, az árakat, a határidőket, stb.


3. lépés – Elkezdődik a közös munka 

Miután visszakaptam az aláírt, beszkennelt szerződést, valamint rendelkezésemre áll minden fontos információ a feladatok elvégzéséhez (pl.: Facebook oldal elérés, képek, stb.), neki is látok a munkának. A legtöbb esetben itt már nincs szükség további egyeztetésre. Folyamatosan, önállóan dolgozom, miközben Neked elegendő a háttérből figyelemmel kísérned az eredményt. Szükség esetén persze egyeztetünk, hogy mindkét fél maximálisan elégedett legyen az együttműködés során.

Sz

4. lépés – Számlázás

Attól függően, hogy a feladat alkalmi vagy állandó jellegű, az adott projekt vagy az egy hónap letelte után, a NAV által is elfogadott elektronikus számlát állítok ki 8 napos fizetési határidővel.