ONLINE MARKETING 
KIS- ÉS MIKRO-VÁLLALKOZÁSOKNAK

Online marketing Neked is

Szolgáltatások


Közösségi marketing (Social Media)

A legtöbb esetben nem elég, ha a vállalkozásnak van egy felhasználó barát weboldala. Aki haladni szeretne az aktuális trendekkel, annak bizony jelen kell lennie a különböző közösségi oldalakon is. Pl.: Facebook, Google+, YouTube, Twitter, LinkedIn, Pinterest.

Érdekel! Mennyibe kerül?


Kreatív szövegírás

A megfelelő szöveges tartalom a weboldalon több szempontból is fontos. A honlapon található szövegek minősége egyrészt befolyásolja a látogatót és hozzásegíti a döntéshez, a vásárláshoz, másrészt pedig keresőoptimalizáláskor is elengedhetetlen.

Érdekel! Mennyibe kerül?


Weblapszerkesztés

A felhasználóbarát és mobiloptimalizált weblap ma már minden vállalkozás számára elengedhetetlen. Potenciális vásárlóid sok esetben az interneten keresztül találnak rád, és a weboldalad segítségével ismerik meg cégedet és termékeidet.

Érdekel! Mennyibe kerül?


Tartalom-menedzsment

Ha már tudod, hogy milyen tartalmat szeretnél a weblapodra, és az a rendelkezésedre is áll, akkor már csak a honlapon való megjelenítés van hátra. Lehet az termékfeltöltés, egy új cikk vagy blogbejegyzés publikálása, esetleg egy új slide közzététele, segítek.

Érdekel! Mennyibe kerül?


Grafikai munka

A szöveges tartalom mellett nagyon fontos az egységes képi megjelenés is a honlapon és a Facebook-on egyaránt. Ezért szolgáltatásaim között szerepelnek a kisebb képszerkesztések, a képátméretezés és feliratozás, valamint a logókészítés.

Érdekel! Mennyibe kerül?


Keresőoptimalizálás (SEO)

A legjobb eredmények akkor érhetőek el, ha nem csak egy szuper megjelenésű weboldallal rendelkezel, hanem keresőoptimalizálttal is. A legtöbb látogató a Google keresőjéből érkezik, ahhoz, hogy jó helyen jelenj meg benne, SEO-zni kell.

Érdekel! Mennyibe kerül?


Egyéb szolgáltatások

Megtalálható a honlapodon az adatvédelmi tájékoztató? Van már NAIH számod? Figyelmezteted a látogatókat a cookie-k használatára? Hitelesítve van a Google cégem oldalad? Ha még nem, akkor ezeket a hiányosságokat pótolni kell.

Érdekel! Mennyibe kerül?