ONLINE MARKETING 
KIS- ÉS MIKRO-VÁLLALKOZÁSOKNAK

Online marketing Neked is

Grafikai munka


A szöveges tartalom mellett nagyon fontos az egységes képi megjelenés is a honlapon és a Facebook-on egyaránt. Ezért szolgáltatásaim között szerepelnek a kisebb képszerkesztések, a képátméretezés, vektoros logókészítés, arculattervezés (névjegykártya, levélpapír), Facebook borítókép-készítés, szórólaptervezés és egyéb grafikai munkák. 

(Webdesign tanfolyam elvégzése folyamatban.)

Referenciák

YOmarketing névjegykártya

<p><img width="230" height="59" alt="" class="art-lightbox" src="seo-keresooptimalizalas-gomb.png"><br></p><p><span style="font-weight: bold;">10.000 Ft*</span></p><p>SEO audit</p><p>Kulcsszó- és további metaadatok optimalizálása</p><p>Tört linkek ellenőrzése</p><p>Optimális kulcsszósűrűség kialakítása</p><p>Találati lista elemzése<br></p><p>*Maximum 10-12 oldalt, aloldalt<br>tartalmazó honlap esetében.</p><p><span style="color: rgb(99, 99, 99); -webkit-border-horizontal-spacing: 15px;"><a href="/kapcsolat" class="art-button" target="_self">EZ ÉRDEKEL!</a></span><br></p>

Megvásárolható logók

Az alábbi logók megrendelhetőek személyre / cégre szabva, a feliratok és a színek lecserélésével. Névjegykártya és levélpapír kérhető hozzájuk. A kész kisarculatok itt megtekinthetőek.